werkplekhanglampkopen.nl - Een werkplekhanglamp kopen doet u hier!

Wanneer u een werkplekhanglamp kopen wilt, dan heeft u veel mogelijkheden om een mooie lamp uit te zoeken. Eén van de opties is het kopen van een werkplekhanglamp via het internet en deze optie wordt, met goede reden, steeds populairder. U hoeft dan ook niet perse meer de deur uit als u een lamp wilt aanschaffen.
Door online een werkplekhanglamp te kopen, kunt u kiezen uit een riant assortiment van schitterende lampen die er niet alleen mooi uitzien maar ook voor optimale verlichting van uw werkplek zorgen. Dat laatste is natuurlijk het belangrijkste van alles aangezien dit de reden is waarom u op zoek bent naar een werkplekhanglamp.
Als u dus een nieuwe werkplekhanglamp wilt kopen, zit u niet vast aan het ophangen van TL-buizen. In onze catalogus vindt u verschillende soorten lampen in diverse stijlen. U kunt dus de verlichting aanpassen op uw persoonlijke stijl en het karakter van uw bedrijf en/of werkzaamheden.

Werkplekhanglamp Kopen | Hoezo een hanglamp voor werkplek?

Verlichting is één van de voorwaarden waar een werkplek moet voldoen. Zonder goede verlichting kunt u namelijk niet aan het werk. Maar we hebben in ons assortiment een groot aantal lampen en de mogelijkheden voor een lamp in de werkplek zijn dan ook zeer uitgebreid. De vraag is dan ook waarom een hanglamp een uitstekende optie is om uw werkplek van licht te voorzien.
Hanglampen zijn één van de soorten lampen die vaak ingezet worden voor de basisverlichting. Deze term wordt gebruikt voor lampen die ervoor zorgen dat een volledige ruimte van gelijkmatig licht wordt voorzien. Omdat het sterkte van het licht door de hele kamer gelijk is, voelt deze prettig aan de ogen en dat is wel zo handig als u hier 8 uur of langer doorbrengt.
Een hanglamp produceert een diffuus licht. Dat wil zeggen dat de lichtbundels die door de lamp geproduceerd worden alle richtingen opgaan. Deze vorm van verlichting is erg geschikt voor basisverlichting omdat door deze eigenschappen de lamp een groot oppervlak kan verlichten. Iedere lichtbundel heeft dezelfde lichtsterkte en hierdoor zult ook niet zo snel vermoeid raken door overbelichting of onderbelichting.
In het geval van een groot oppervlak, zoals een kantoor, zal een enkele hanglamp overigens niet voldoende zijn. Zorg er dan ook bij het opstellen van uw lichtplan voor dat u meerdere hanglampen strategisch over de ruimte verdeeld zodat iedere hoek voortdurend van verlichting wordt voorzien en dat de verlichting op iedere plek gelijk is.

Werkplekhanglamp Kopen | Een keuze maken is soms niet makkelijk...

Een keuze maken voor een werkplekhanglamp is niet altijd even makkelijk. Als u namelijk meer keuzemogelijkheden heeft, dan neemt ook de kans toe dat u tussen twee of meerdere lampen zit te twijfelen. Eén ding is wel zeker; aangezien wij zoveel diverse lampen in ons aanbod hebben, bent u niet genoodzaakt om nog ergens anders te zoeken. Voor iedere voorkeur hebben wij meerdere lampen te koop.
Net als bij het kiezen voor een lamp bij u thuis, zult u voor het zoeken voor een lamp voor uw werkplek op een aantal punten letten. Voor de werkplekverlichting is het vooral van belang dat de lampen sterk genoeg zijn en u aanmoedigen om actief te zijn. Wanneer u de hele dag in één ruimte doorbrengt, kan het namelijk lastig worden om gedurende deze periode voortdurend alert te blijven en optimaal te presteren. Maar met de juiste vorm van verlichting en een aantal prachtige lampen zorgt u ervoor dat u en uw collega's geïnspireerd blijven.
Onze catalogus biedt u alle tools die u nodig heeft om in ons ruime selectie te vinden wat u nodig heeft, ook al hebben wij honderden lampen in ons aanbod. Maak handig gebruik van de filters om de kleur, het materiaal, de stijl en andere eigenschappen vast te stellen zodat u uiteindelijk veel minder tijd kwijt bent met het uitzoeken van een lamp die voor u perfect is. In het geval van professionele werkplekverlichting zal de keuze waarschijnlijk op een industriële of een moderne lamp vallen maar andere stijlen zoals klassiek of landelijk behoren ook tot de mogelijkheden.
Een andere manier om te zoeken naar de ideale werkplekhanglamp is het zoeken op merk. Met merken als Graypants, Lightyears, MOOOI, Zero, Luceplan, Fontana Arte, Vertigo Bird, tossB, Metalarte, Toscot, Lumina, Frezoli, Luzifer, Foscarini, Ingo Maurer, Marset, Serien, Gubi, Hollandslicht, Flos, Muuto, Tom Dixon, Kunstlicht, Orbit, Vibia, Leucos, Modular en Next.

Werkplekhanglamp Kopen | Het opstellen van uw lichtplan

Verlichting voor uw woning is al een grote uitdaging maar in het geval van verlichting voor uw werkplek is het niet alleen genoeg als de lampen er mooi uitzien en het licht knus aanvoelt. Werkplekverlichting moet aan een aantal eisen voldoen, zeker wanneer u niet alleen bent in uw werkplek. In dat geval moet het verlichting in de ruimte voldoen aan de lichtnormen die opgesteld zijn door de Europese Commissie.
De specifieke eisen waaraan de werkplek moet voldoen zijn opgenomen onder de norm NEN- EN 12464-1 en we raden u dan ook bij het opstellen van uw lichtplan aan om deze goed door te nemen. U moet in ieder geval ervan op de hoogte zijn dat de sterkte van het licht in een kamer waar men 8 uur of langer aan de slag gaan tussen de 500 en 750 lux moet liggen. In het geval van een werkplek waar zeer intensieve taken worden uitgevoerd is 750 lux zelfs het minimum.
Als uw werkplek niet voldoet aan deze eisen, dan kan het zijn dat u bij een inspectie een waarschuwing of op de bon wordt geslingerd. Daarnaast is het niet voor niets dat deze eisen gesteld worden. Als we dag in, dag uit goed willen presteren, dan is adequate verlichting van groot belang. Ook voorkomt u met goede verlichting ziekteverzuim, hoofdpijn en andere problemen.
Heeft u advies nodig met het opstellen van een lichtplan voor uw werkruimte of kantoor? Wij helpen graag verder. Neem even contact op met onze klantenservice. Dat kan per e-mail, telefoon of via de LiveChat. Ook als u vragen heeft over één van onze andere producten, zoals uplighters, vloerlampen, inbouwspots, eettafellampen, sfeerhanglampen, badkamerlampen, upendownlighters, wandlampen, opbouwspots, booglampen, leesvloerlampen, bureaulampen, , plafonnières, ledlampen, hanglampen, tafellampen, plafondlampen, werkplekverlichting, spots, kroonluchters, designlampen en sfeervloerlampen.

Werkplekhanglamp Kopen | Gemotiveerd aan de slag!

Wilt u iedere dag extra gemotiveerd aan de slag op uw werkplek, zorg dan voor goede verlichting. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Daarom hebben we het voor ue xtra makkelijk gemaakt om een goede verlichting te regelen zodat u nooit meer onder slechte omstandigheden aan het werk hoeft.
Een gebrekkig budget of geen tijd om lamp te vinden is niet langer meer een geldig excuus. We bieden de beste prijzen aan voor een groot aantal producten en u betaalt ook geen verzendkosten. Daarnaast is het navigeren door het grote aantal lampen vereenvoudigd door de aanwezigheid van filters. U hoeft zelfs niet de deur uit omdat de lamp, inclusief lichtbron, bij u thuis afgeleverd. Dus, waar waar wacht u nog op!

Verder lezen